BEMUTATKOZÁS

15 éves rendezvényszakmai tapasztalat, több, elismert, nemzetközi ügynökségnél betöltött csoportvezetői pozíció, és számtalan menet közben előkerülő nehézség után mára sikerült egy csapatot felállítani, amely nem a problémára fókuszál, hanem a megoldásra. Ez tesz mássá a többiektől, és visz előrébb minket, hiszen nem az a kérdés, hogy megoldható-e vagy sem. Hanem, hogy miként.

Tapasztalat...

...amelyből sosem elég, hiszen nem elég a teljes hazai szolgáltatópiac vezető szereplőivel jó kapcsolatot kiépíteni, nyitott szemmel kell járni, és kutatni az újabb technikai fejlesztéseket, innovatív és közben költséghatékony megoldásokat.

Sokoldalúság...

...jellemez minket, hiszen a szűk körben megrendezett privát, családi események és csapatépítők mellett nagy fesztiválok, külföldi rendezvények és ügyfelek kiszolgálása során is bizonyítottunk már.

Maximalizmus...

...amelyet nem csak a saját kollégáinktól, de alvállalkozóinktól is megkövetelünk, hiszen egyetlen porszemnek sincs helye a gépezetben.

Teljes körű szolgáltatást...

...nyújtunk. Így ügyfeleink alapos megismerésével segítünk céljaik elérésében és élménnyé tenni a közös munkát, amelyben már a koncepció kitalálásától a megvalósításig és lebonyolításig számíthatnak ránk.

REFERENCIÁK

A fotók olyan rendezvényeken készültek, amelyek rendezvényszervezői mi voltunk, illetve amelyek lebonyolításában szerepet vállaltunk.

„Részünkről a szerencse, hogy Zsófi révén Rád/Rátok találtunk... Köszönjük a segítő munkát, az odafigyelést, amelyet részetekről tapasztaltunk. Mi is reméljük, hogy lesz még lehetőségünk együtt dolgozni Veletek! További sikeres munkákat kívánunk és szép napot Nektek is!”
Sándor Ferenc, a Tetrabbit Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa
Részletek
Feladat
A gazdaságfejlesztési és innovációs program támogatásával zajlott 380 milliós beruházás részeként a Tetrabbit Kft. új vágó- és csomagolóüzemet kapott, amelynek megnyitóját és sajtótájékoztatóját kellett professzionálisan lebonyolítani.
Kihívás
Illusztris vendégek – Dr. Nagy István agrárminiszter, Baja polgármestere, alpolgármestere, helyi önkormányzati képviselők és államtitkárok – fogadása. Teljes körű szolgáltatás: ünnepélyes szalagátvágás, avatás, dekoráció, nyitóbeszédek és programok koordinálása.
„Köszönjük a sok segítséget, a szuper ötleteket és kreatív programjavaslatokat.”
Egervári Ildikó, a Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. marketing- és kommunikációs vezetője
Részletek
Feladat
Egy könnyed, forralt borozós dolgozói piknik megszervezése – szórakoztató közösségi programokkal.
Kihívás
A sokoldalúság és a megújulás jegyében olyan – a legújabb trendeknek megfelelő – programjavaslatokat kellett kitalálni a rendezvényre, amelyek segítenek igazi közösséggé formálni a különböző területen dolgozókat.
„Köszönjük a profi csapatmunkát. Tudjuk, hogy néha extrémek az igényeink és a körülmények, de ismét sikerült megugrani a lehetetlent ;) A szűk határidő ellenére újra olyan innovatív megoldásokkal rukkoltatok elő, amelyek hűen tükrözik az IMMO1 szellemiségét.”
Kovács Tibor és Lizák Ottó, az Immo 1 Franchise Hálózat tulajdonos/ügyvezetői
Részletek
Feladat
A közel 10 éves közös munka során számos csapatépítőn, díjátadó gálán, filmforgatáson és reklámszpot gyártáson, B2B-eseményeken, lakáskiállítás-megjelenésen és standkialakításon dolgoztunk már együtt.
Kihívás
Az IMMO1 mindig is törekedett arra, hogy ne csak az ingatlanpiacon töltsön be vezető szerepet, de rendezvényeivel, és rendezvénymegjelenéseivel is mindig innovatív módon képviseltesse saját magát. Ezért is ragaszkodnak mindig a legújabb reklám- és rendezvénytechnikai megoldásokhoz, amelyeket időről időre szállítani kell a márkának.
„Ennél „utolsó pillanatosabb” módosítások nem is lehettek volna, de köszönöm, hogy most is a megoldásra és nem a problémára törekedve végül összehoztuk, és ismét egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött.”
Goneth Jácint, az UP Advertising alapító-tulajdonosa
Részletek
Feladat
Az UP Advertising megbízásából az Immochan-Ceetrus arculatváltásához kapcsolódó ügyfél party megrendezése, amelyen a dolgozók mellett a legnagyobb ügyfeleket is vendégül kellett látni. Bár a francia anyacégtől elég komoly arculati megkötéseknek kellett megfelelni, mégis sikerült egy teljesen egyedi koncepcióval előrukkolni.
Kihívás
Az első körös prezentáció után, nagyon szoros határidővel, teljesen új irányból kellett megközelíteni a feladatot. Ennek higgadt levezénylése és egy gyártási hiba miatt a rendezvényt megelőző este újra gyártandó kulcselem miatt a profi szervezés igazi versenyfutás volt az idővel.
„Tekintettel arra, hogy egy ilyen rendezvény megvalósításában semmilyen tapasztalatunk nem volt korábban, izgatottan vártuk a közös munkát a HRSNY EVENTS csapatával. Nem csalódtunk, a lehető legjobb választásnak bizonyultak.”
CFI Ézsöl Gábor, a CFI Hungary ügyvezetője
Részletek
„Nagy hozzáértéssel, odafigyeléssel végezték munkájukat, a legapróbb részletek sem kerülték el a figyelmüket. A szervezést időben elkezdtük és igyekeztünk a feladatok legtöbbjénél ott lenni, aktív részesei lenni a megvalósításnak. Mégis, amikor ott álltunk a kész helyszínen és az előre eltervezett produkciók forgatagában alig győztük követni a történéseket, akkor döbbentünk rá, hogy milyen komplex is egy ilyen feladat, és, hogy lehetetlen lett volna ezt létrehozni egy olyan felkészült, kompetens partner nélkül, mint a HRSNY EVENTS. Partnerünk nem csak az előzetes szervezési feladatokat, a szükséges háttérmunkát végezte el kiválóan, hanem a rendezvény közben felmerülő és azonnali megoldást igénylő helyzeteket is hozzáértően, nagy magabiztossággal oldotta meg. Feledhetetlen eseményt valósítottak meg, amelyet vendégeink azóta is emlegetnek és amelyért rengeteg elismerő visszajelzést kaptunk. Köszönet érte! Remélem dolgozunk még együtt!”
Feladat
„Egy számunkra nagyon fontos esemény szervezésével bíztuk meg a HRSNY EVENTS-et. Cégünk csatlakozott a M&A tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó Corporate Finance International (CFI) cégcsoport nemzetközi hálózatához, amely több, mint 20 országban van aktívan jelen. A CFI minden évben valamely tagjánál rendezi meg éves szakmai konferenciáját, ahol a tagvállalatok szenior partnerei révén képviseltetik magukat. Új belépőként örömmel vállaltuk, hogy helyet adjunk a három napos rendezvénynek, amelynek keretén belül lehetőségünk volt egy nívós estélyt szervezni a vendégeknek, aminek feladatival a HRSNY EVENTS-et bíztuk meg.”
Kihívás
„A programnak több együttes célt is ki kellett szolgálnia. Mindenekelőtt lehetőséget kellett biztosítania a kapcsolatépítésre, amelyhez kollégáink és külföldi vendégeink mellett, potenciális ügyfeleinket is meghívtuk az eseményre. Másodsorban szerettük volna, ha az estély során, a konferencia amúgy rendkívül zsúfolt időbeosztása mellett, vendégeinknek kulturális kikapcsolódást is nyújthatunk, egyszersmind jellegzetes benyomásokat, hangulatokat tudunk átadni Budapestről. Végül kiemelten fontos volt számunkra a színvonalas vendéglátás.”
„A rendezvények szervezése közben végig lehet számítani a gyors reakciótokra, minden igényt nagyon rugalmasan kezeltek. Jó és közvetlen veletek a kommunikáció, mindenben lehet rátok számítani és sok jó ötlettel gazdagítottátok az eddigi rendezvényeinket. Köszönjük nektek, hogy mindig számíthatunk rátok!”
Belényi Nikoletta - Marketing osztályvezető, Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft.
„2022 második felében egy exkluzív díjátadó és gálavacsora szervezésében kértünk szakmai támogatást. Az idő rövidsége ellenére minden apró részletre kiterjedő figyelemben volt részünk, proaktívan vettek részt a megvalósításban, és egy nagyon sikeres eseményt valósítottunk meg együtt.”
Kelenföldi Rita - Central Mediacsoport Zrt senior brand menedzser
„Micsoda rendezvény volt, Dorka! Köszönöm Neked, hogy mindent beleadtál! A szervezés során és a rendezvény napján is magabiztosan vitted végig a lépéseket, amihez szükségünk volt, mert 250-300 fős rendezvény megvalósításában nem volt tapasztalatunk. Egy egyedülálló, hiánypótló rendezvényt álmodtunk meg ritka betegséggel érintett gyermekek szüleiként. Az álmunk megvalósult, minden a helyén volt aznap, mi csak élveztük az eseményt, mert a tartalmát tekintve számunkra fontos előadások hangoztak el. Egészségügy volt a téma: Charcot-Marie-Tooth, SMA és Duchenne témákban. Szóltunk a szakemberekhez, orvosokhoz, a fejlesztőkhöz, a szülőkhöz, betegséggel érintetthez; külföldi és hazai előadókat hívtunk, tolmácsoltunk. Tökéletes helyszínt és technikai csapatot ajánlott Dorka, akik hozzá hasonlóan a vártnál is többet tettek értünk. Ilyen jellegű esemény és az információ-megosztás mérföldkő az érintett alapítványok, a családok, a szakemberek életében. Felejthetetlen esemény valósulhatott meg egy fantasztikus csapat által, melyre rengeteg elismerő visszajelzést kaptunk a résztvevőktől, előadóktól. Minden a helyén volt, ám ekkora sikerre mi sem számítottunk. Hálás köszönet érte!”
Drávucz Rita - WonderFlora & CMT Alapítvány WonderFlora & CMT Alapítvány, Alapító

ÜZENETKÜLDÉS

    KAPCSOLAT

    Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal telefonon, vagy e-mailben!

    +36 30 827 5237
    dorka@hrsnyevents.com

    INSTAGRAM